Study guides

☆☆

Q: If a man has 2 coins that equal 30 cents plus one is not a nickel what are the 2 coins?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

25 cents plus 5 cents = 30 cents. One of these coins is not a nickel.

If one of the coins is not a quarter, then the other coin is; plus a nickel, one would still attain a cumulative value of 30 cents.

A dime, a nickel, and a penny (10 cents plus 5 cents plus 1 cent = 16 cents)

A nickel, two quarters, and a penny equal 56 cents.

A half dollar and a nickel. The question said that only one was not a nickel. So $0.50 plus $0.05 equals $0.55.

A nickel is worth 5 cents. A quarter is worth 25 cents. Together the total is 30 cents.

Not possible using only current denominations (1 cent, 5 cents, 10 cents). Allowing for obsolete denominations (current plus 1/2 cent, 2 cent, 3 cent): -- 2 half cents and 2 nickels -- 3 two cents and 1 nickel -- 1 two cents and 3 three cents -- 1 cent, 1 two cents, 1 three cent and 1 nickel

A dime plus a nickel plus 5 pennies add up to 20 cents.

60 cents

55 cents

59 cents 2 quarters plus 1 nickel plus 54 pennies is 25 + 25 + 5 + 1 + 1 + 1 + 1

A dime is 10 cents and a nickel is 5 cents, so added, that's 35 cents. Add 35 cents to 9 dollars, and that's a total of $9.35.

it equals 30 cents because 5 plus 25 equals 30

A quarter plus a quarter is a half. In U.S. coins, two quarters equals 50 cents.

16 nickels equal 80 cents plus 42 cents equals 122 cents so the final answer is 7 dollars and 22 cents

13 dimes plus 1 nickel adds up to $1.35

Three quarters = 75 cents plus 2 dimes to make it 95 cents.

One way would be to use 6 dimes, 4 nickels, and 20 pennies. This would be 60 cents plus 20 cents plus 20 cents = $1.00. Another way would be to use 2 dimes, 13 nickels, and 15 pennies. This would be 20 cents plus 65 cents plus 15 cents = $1.00.

A nickel is worth 5 cents, so 3 nickels are worth 3*5 = 15 cents. Add the 3 remaining cents to get a total of 18 cents.

25 + 2*10 + 1 = 46 cents

dime plus dime plus Nickel plus Half Dollar plus Quarter=$1.00! $0.10 + $).10 + $0.05 + $0.50 + $0.25 =$1.00! Kevin

dime plus dime plus Nickel plus Half Dollar plus Quarter=$1.00! $0.10 + $).10 + $0.05 + $0.50 + $0.25 =$1.00! Kevin

You can use 3 quarters 6 nickles and 5 pennies. 75 plus 30 equals 1 dollar and 5 cents plus 5 pennies is $1.10 3 plus 6 is 9 plus 5 equals 14. So now you know you have 14 coins and $1.10

A twenty, a five and two ones plus a quarter and a nickel and a penny.

At present, coins are minted in denominations of 1, 5, 10, 25, and 50 cents, as well as one dollar. In the past, there were also coins for 1/2, 2, 3, and 20 cents, plus 2.5, 3, 4, 5, 10, and 20 dollars.

People also asked