Study guides

☆☆

Q: Is 25 months greater than or less than 2 years?

Write your answer...

Submit

Related questions

Its greater than cause 1 year = 12 months two years would be 24 months and the question is 2 years or 14 months so it would be greater than..

There are 12 months in one year, so 2 years would be 24 months. Is 25 months greater than 24 months?

No because 3 years equals 36 months which is less than 120 months

no 3 months less 12 + 12 + 8 = 32

12 months = 1 year, do the math and divide

25 months is greater than 2 years because there are 12 months in a year and there are two years... you would do 12+12 or 12 times 2 . But you can do either way because they both equal 24. So, 2 years is 24 months.

5 months are less that 40 weeks

Yes. 2 years is only 24 months.

6 years is much greater than 2 months. 6 years = 72 months.

They're equivalent.

Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )Equal to ( = )Less than ( < )Less than or equal to ( )Greater than or equal to ( >= )Not equal to ( )

greater

Is < Less than or Greater than or > Greater than or Less than

Greater than: > Less than: <

Greater... 6 decades is 60 years

Greater than: > Less than: <

Less than < Greater than >

greater than= > less than= <

greater than is > less than is <

Greater than: > Less than: <

0.3 is greater than 0.08

It is greater. 7x15=105 31+30+31= 92

less than

opo

Greater