answersLogoWhite

0


Best Answer

If you mean .75 of an hour then it is 45 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-02-08 13:49:56
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.71
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
346 Reviews
More answers
User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-08-24 17:54:05

45 minutes

User Avatar

User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-10-02 20:51:10

45 minutes

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is .75 in minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many minutes are in 75 minutes?

75


What total distance will be covered by traveling at 60 mph for 75 minutes?

75 minutes = 60 minutes + 15 minutes = 1.25 hours 60 x 1.25 = 75 miles =============================> 75 miles.


How many minutes in 75 days?

There are: 75*24*60 = 108,000 minutes


How many hours and minutes are in 75 minutes?

75 = 60 + 15 1 hour 15 minutes


What does 75 minutes minus 60 minutes equal?

75 minutes - 60 minutes = 15 minutes or 900 seconds or 1/4 hour.


How many minutes have you in 1.25hours?

75 minutes.


If you spend 75 minutes running errands what fraction of an hour is it?

75 minutes is 1.25 hours.


How many minutes are there in 1.25 hours?

75 minutes


How many minutes are in 1.25 hours?

75 Minutes....


How many minutes are 1.25 hour?

75 minutes


How much minutes are in 1 hour and 15 minutes?

75 minutes.


What time is 955 plus 75 minutes?

9:55 plus 75 minutes is 11:10.


How many minutes does it take to go 10 miles at 75 mph?

eight 60 minutes = 75 miles 75 / 7.5 = 10 miles 60 / 7.5 = 8 minutes


How many seconds in 75 minutes?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 75 minutes is equal to 75 x 60 = 4500 seconds.


What equals 75 minutes?

1 hour and 15 minutes.


What is 5 o'clock plus 75 minutes?

Adding 75 minutes to 5:00 gives 6:15.


What is 75 tenths of an hour?

45 minutes(0.75(75 tenths)is 75% of an hour or 3quarters 60 minutes divided by 4 multiplied by 3 = 45)


How many minutes are in 1 and 1 fourths of an hour?

There are 60 minutes in 1 hour. Plus 15 minutes in one fourth hour. Adding them together makes 75 minutes.


Why wait 75 minutes for paper chromatography?

We need to wait for 75 minutes for the component and solvent to move a maximum distance...


How do you write 1 hour and 75 minutes as a decimal?

1 hour + 75 minutes = 2 hours 15 minutes... That's 2.25 hours as a decimal.


How many minutes in 2 hours and 75 mminutes?

(60 × 2) + 75 = 195 minutes.Note: there are 60 minutes in 1 hour.


What is 75 percent of a hour?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 75 percent of one hour is equal to 75/100 x 60 = 45 minutes.


How many minutes are in one and one fourth hours?

75 minutes.


How many hours is 1.25 in minutes?

1.25 hours = 75 minutes.


How many minutes is 75.0 seconds?

75 seconds = 1.25 minutes

People also asked

How many minutes are in 75 minutes?

View results