Study guides

☆☆

Q: What is 20 percent off of 75 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

20 percent of 75 is 15 20 percent off of 75 would be 60 If an item cost $75 and was marked at 20% off, then the price would be $60

75 percent of (6 U.S. dollars) = 4.5 U.S. dollars

15 dollars

0.250 dollars

its 75 dollars

80 * 75/100 = 60 dollars

20% of 75,000 dollars = 75000*20/100 = 15000 dollars.

$45.00 - (75%) = $11.25

50% off of $75 = $75 - (0.5 x $75) = $37.5

25% off of 50 dollars = 75% of 50 dollars = 50*75/100 = 37.50 dollars

86.25

75

the answer is 2250

$16

$262.50

900 dollars with 75% off results in 225 dollars (savings of 675 dollars).

25% off of 35 dollars = 75% of 35 dollars [ 100 - 25 = 75] = 35*75/100 = 26.25 dollars

25% off of 2000 dollars = 75% left of 2000 dollars = 2000*75/100 = 1500 dollars.

25% off of 902.80 dollars = 75% left of 902.80 dollars = 902.80*75/100 = 677.10 dollars.

25% off of 85 dollars = 75% [left] of 85 dollars = 85*75/100 = 63.75 dollars

$150 - $112.50(75%) = $37.50

$11.25 < This is 75% of $15 Its $3.75

250 x .75 = $187.5

75 percent off of 39.97 dollars = $9.9975% off of $39.97= 75% discount applied to $39.97= $39.97 - (75% * $39.97)= $39.97 - (0.75 * $39.97)= $39.97 - $29.98= $9.99

It is: 220-165 = 55 dollars