Study guides

Q: What is half of 1 minute 30 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

30 seconds in 1/2 minute.

There are sixty(60)seconds in one(1) minat half minat mean thirty seconds(30).

1 min is 60 seconds. So 2 min is 120 seconds. half a minute is 30 seconds. so 30 + 120 = 150.

1 minute and 30 seconds is 1.5 minutes.

Usually THERE ARE NUMBERS FROM 0 TO 9 ON THE MICROWAVE, AND IF YOU PRES 130 ( THAT IS 1 MINUTE AND 30 SECONDS) YOU SHOULD GET 1 AND A HALF MINUTES

1 minute 45 seconds OR 105 seconds OR 105,000 miliseconds OR 105,000,000 microseconds OR 1,050,000,000 nanoseconds OR 105,000,000,000,000 picoseconds

There are quite a few ways; here are just a few. 1 minute and a half 1.5 minutes 1:30 1 minute 30 seconds 1 and a half minutes I hope that helps!

5400 seconds. ************************ 60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour so 1 and a half hours is 1.5x60x60= 5400 BUT I read question as 1 hour (60x60=3600seconds) plus half minute (0.5x60 = 30 seconds) so total is 3660 seconds

1/2

1 minute, 40 seconds. Just over a minute and a half.

51 seconds

it is 30

1 minute and 30 seconds

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

gold 1 minute silver one minute 15 seconds bronze 1 minute 30 seconds

3:30 - 1:38 = 1:52 or 1 minute and 52 seconds or 112 seconds

60+60+60=180 180+30=210 seconds

1/2

It is 30/60 or 1/2 simplified

96 seconds OR 1 minute 33 seconds.

1 minute 30 seconds is a great time, 1 minute 40 seconds is good

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

1/2 minute

If you are traveling 1.5 km in 30 seconds, you are traveling 3 km per minute or 180 km per hour. The 30 seconds is half a minute, as you know, and if you travel 1.5 km during that time, you can travel twice that far in twice the time (30 sec. x 2 = 60 sec. = 1 minute), so you'll be going 3 km per minute. There are 60 minutes in an hour, so 60 times 3 km per minute equals 180 km per hour.

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.