Study guides

☆☆

More answers

(216 hours) / (24 hours per day) = 9 days

Q: 216 hours equal how many days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 day = 24 hours 9 days = 216 hours

if I'm correct there is 216 hours in 9 days xx

1 day = 24 hours. You now have all the information required to answer this and similar questions.

No month has 216 days. There are just over 7 months in 216 days.

There are 60 minutes in an hour. Therefore, to convert a number from hours into minutes you have to multiply it by 60. In this case we have 3.6 hours, so do: 3.6 x 60 = 216 Therefore 3.6 hours is equal to 216 minutes.

Related questions

216 hours / 24 hours per day = 9 days

216 hours = 9 days

9 days

216

216

1 day = 24 hours 9 days = 216 hours

if I'm correct there is 216 hours in 9 days xx

Well, there's 24 hours in a day, so: 233 / 24= 9 (with a remainder) So, to figure out how many hours is in 9 days: 24 x 9 = 216 Now take the original number (233) and subtract the 9 days (216 hours) from it. 233 - 216 = 17 233 hours = 9 days and 17 hours.

1 day = 24 hours. You now have all the information required to answer this and similar questions.

9 days. 24 hours in a day. 9 times 24 is 216.

Divide by 24 because that is the number of hours in 1 day.

No. 9 days = 216 hours. 120 hours = 5 days