Study guides

☆☆

Q: A car travels 120 miles in 3 hours , how many hours will it take to travel 40 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

288 miles

384

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

A car travels 238 miles in 3 hours and 30 minutes .How many miles does it travel per hour?

2.5 * 40 = 100 miles

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

40 x 2.5 = 100 miles.

55 x 6 = 330 miles.

15 hours and 2 minutes.

135 miles. (45 x 3 = 135)

65 x 4 = 260 miles

224 miles

People also asked