Best Answer

1600 / 80 = 20 hours by train

1600 / 200 = 8 hours by plane

it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

Q: A train travels 80 miles per hour A plane travels 200 miles per hour How many hours longer will it take the train to travel 1600 miles than it will take the plane?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

288 miles

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

40 x 2.5 = 100 miles.

15 hours and 2 minutes.

150: 50 = 3 h. It will take 3 hours to travel the 150 miles.

Related questions

288 miles

384

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph

1,440 miles in two hours.

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

2.5 * 40 = 100 miles

As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.As light travels about 186,000 miles per second, it would take about 3 days, 2 hours and 40 minutes for light to travel 50,000,000,000 miles.

The car will travel 297.5 miles.

55 x 6 = 330 miles.

40 x 2.5 = 100 miles.

The average speed of the plane that travels 3060 miles in 5 hours is 612 Miles Per Hour.