Study guides

☆☆

Q: A car travels at 50 miles per hour how long will it take to travel 50 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 hour

50 minutes.

40 minutes.

1 hour 30 minutes.

27 / 3 = 9 Thus the person travels 9 miles in an hour and 70/9 hours to travel 70 miles. You do the math.

5 hours and 2 minutes.

At 52 MPH it would take 4.5 hrs to travel 234 miles.

50 minutes.

150: 50 = 3 h. It will take 3 hours to travel the 150 miles.

32 miles per hour. The speed at which the car is travelling is the distance in miles that the car travels per hour. If the car travels 16 miles in 30 minutes it should then travel twice as far in one hour, since one hour is twice as long as 30 minutes (half an hour). So, the car travels 2 * 16 miles per hour, which equals 32 miles per hour.

5 hours 45 minutes.

How long does it take to travel 113 miles at 75 miles per hour?

1 hour.

1 hour 21 minutes 13.84 seconds.

88/50 = 1.76 hours = 1hour 45minutes 36seconds

14 hours (252/18 = 14).

It will take one hour to travel 30 miles.

3 hours to travel 15 miles at 5 miles per hour

1 hour!

"80 miles per hour" means that you travel 80 miles in one hour.one hour

1 hour.

An hour. By the way, IT'S IN THE NAME.

At 88 miles per hour it takes 1 hour

3.5 hours

it depends how fast you travel. if you travel at 600 mph {miles per hour} it would take you 1 hour