Study guides

☆☆

Q: Calculate the average speed of a train that completed a 525 km trip in 4.7 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

That depends on your average speed. Calculate the distance and divide by your average speed.

Calculate the average speed of a plane that flies 1200 miles in 3 hours

To calculate the average speed you divide the distance by the time.

525

you calculate average speed by dividing the total distance to the total time.

To calculate the average speed simply divide the distance by the hours driven. 140 kilometers divided by 2 hours equals 70 kilometers per hour.

the speed

If you travel 160 miles in 3 hours, your average speed is 53 and one-third miles per hour.

It is: 180/4 = 45 mph

The same way you calculate the average speed of any object. You divide distance by time.

I'm sure that average speed would be easier to calculate than instantaneous speed. To calculate average speed, just take the time that it takes to travel between two points, and divide that into the distance between the points.

The average speed is the ratio between the distance and time.

If it "does not travel", the speed is zero. Not much to calculate there.

The answer depends on the rate of speed. You can calculate drive time using the following formula: hours = miles / average speed hours = 1050 miles / 60 mph <--use whatever speed you like here hours = 17.5

Average speed = (distance covered) divided by (time to cover the distance)

34 average speed.

speed=distance/time

To calculate the time it would take to travel 200 miles, divide the distance by the average speed. Assuming an average speed of 40 MPH (miles per hour). 200 ÷ 40 = 5 hours At 33 MPH it would be about 6 hours.

That is just not true! If you can calculate its average speed you should be able to calculate its speed at any point in time during its flight, including its final velocity.

There is something wrong with your units. Anyway, to calculate the average speed, you need to divide the distance by the time. If (for example) the distance is in miles, and the time in hours, then you get a speed in miles per hours.

the average speed is the total distance traveled divided by the total time.

At an average speed of 46 mph that's 10 hours. At an average speed of 23 mph that's 20 hours.

That depends on the speed. Divide the distance by the speed to calculate this.That depends on the speed. Divide the distance by the speed to calculate this.That depends on the speed. Divide the distance by the speed to calculate this.That depends on the speed. Divide the distance by the speed to calculate this.

Yes. If an object is moving at a constant speed the average speed and the constant speed are the same.

Average acceleration = Change in speed/time so Time = Change in speed/Average acceleration