Study guides

☆☆

Q: Convert 1500 miles to hours at 70 miles per hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

1500/60=25 hours

1500 miles / 60 miles per hour = 25 hours

Speed = Distance / Time = 1500 miles / 3 hours = 500 miles per hour

At a typical highway speed of 55 miles/hour, 1500 miles will take approximately 27 hours of driving time.

1500 miles is 1500 miles regardless of how fast you go. However, I guess you meant how long does it take to go 1500 miles at 50 mph: time = distance ÷ speed = 1500 miles ÷ 50 miles/hour = 30 hours

You can't. Just like you can't convert miles-per-hour to miles.

1500/3= average mile per hour.

At least 33 hours and 20 minutes.

3 days and 3 hours.

18 hours 45 minutes.

25 miles/3 minutes x 60 minutes/hour = 1500 miles/3 hours = 500 miles per hour

That is Not possible. A distance cannot be converted in a measurement of time. The only way to do that is to know the Miles per Hour, such as 65 Miles Per Hour, or 55 Miles Per Hour. Miles cannot be converted into Hours without something else, such as Miles Per Hour.

One Sanic is infinite miles per negative infinity hours.

To get the answer we divide 1500 by 50: 1500 ÷ 50 = 30 hours. Now, that is actual driving time with the vehicle moving at the constant speed of 50 MPH, and does not allow for fuel stops, and meals.

you cannot convert hours to miles, they are differnt units. If you know speed, you can compute miles from hours. DISTANCE = SPEED x TIME say yiu are going 60 mph for one hour DISTANCE = 60 x 1 = 60 miles

In 24-hour time, it's "1500 hours". In 12-hour time, it's "3:00 PM".

To convert miles to kilometers, multiply by 1.6. The same if you want to convert miles/hour to kilometers/hour.

20 hours if you maintain that speed the whole way.

About 21 hours 26 minutes with no stops or changes in speed.

At 1 mile per hour it is 55 hours, at 2 miles an hour it is 27.5 hours at 5 miles an hour it is 11 hours at 55 miles an hour it is 1 hour at 60 miles an hour it is 55/60 hour or 55 minutes at 120 miles an hour it is 27.5 minutes at 550 miles an hour it is 6 minutes etc

It is 1500 hours

Just divide the distance by the speed. If the distance is in miles, and the speed in miles/hour, the time will be in hours - which you can then easily convert to days.

Divide the distance by the speed. If the distance is in miles, and the speed in miles/hour, the answer will be in hours. You may want to convert this to days, or to years, in this case.

First, convert the hours to seconds:10 miles/hour x 1 hour/3600 seconds = .002777 miles/secondNext, convert the miles to feet:.002777 miles/second x 5280 feet/mile = 14.67 feet/second

Suppose you travel a distance of 100 miles, and it takes 1 1/2 hours to do it. Your average speed is then 100 miles divided by 1.5 hours which equals 66.67 miles per hour. When calculating miles per hour for distances that take only minutes, you convert the number of minutes to fractions of an hour.