Study guides

Q: What is 75 percent off of 9 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

3 percent of 9 dollars 75 cents is 29 cents.

9 percent off of 1200 dollars is 0.09*1200 or 108 dollars.

9 dollars 75 cents

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

9/12 * 100 = 75% =====

That leaves you with 9%

9 dollars.

30 percent off of $30 would be $9 off.

30-21=9 dollars

$5.40

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

75% off of 36 = 25% left of 36 = 36*25/100 = 9

13*.9=11.70 dollars off 13-11.70= $1.30

Since 9 out of 12 equals 75 percent, then 9 inches out of 12 inches (a foot) is 75 percent.

it is 27 dollars after 25% taken off $9 were taken off

10% off $10 = $10 - (0.1 x $10) = $9

9/12 as a percent is 75%

75%

9 / 12 = 0.75Converting decimal to a percentage: 0.75 * 100 = 75%

9% of 1000 dollars is 90 dollars

0.4 * 0.5 * 0.6 * 75 = 9

9/12 x 100 = 75 percent.

It is: (9/75)*100 = 12

9/12 simplified is 3/4 or .75 or 75/100 or 75%

9 dollars (without the aid of a calculator !)