Q: How many 20 cents in two dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

20 dimes = 20*10 cents = 200 cents = 2 dollars.

100 of them.

20.

This is a simple math problem. You only need to figure out how many ten-cents are in two dollars. Since there are 10 ten-cents in one dollar, that makes 20 of them in two dollars (10 times 2). So if you get 3 copies for every ten-cents and there are 20 ten-cents in 2 dollars, you just multiply 3 times 20 to get 60 copies.

40. One nickel is 5 cents, with 100 cents in 1 dollar. That's 20 nickels per dollar.

You can buy 20 x 20cent lollies with 4 dollars.

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents so 10 dollars is 1000 cents. 1000/5=200. Two hundred nickels makes up 10 dollars.A nickel is worth 5 cents so a dollar is 100/5 = 20 nickels. Ten dollars is 10*20 = 200 nickels.2000

4 dollars and 20 cents. Don't even think about store accepting 4 dollars as the rounded value!

One dollar is 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then 1000 dollars is 1000 * 20 = 20,000 nickels.

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

20 cents is 2 dimes 20 dollars is 200 dimes.

A nickel is worth 5 cents. If by "20" you mean 20 cents, you need 20 / 5 = 4 nickels. If you mean 20 dollars, a dollar is 100 cents so $20 = 2000 cents, and you'd need 2000 / 5 = 400 nickels.

20 percent of 44 dollars is 8 dollars 80 cents.

$4. A nickel is 5 cents, so $1 is 100 cents / 5 cents = 20 coins. Finally, 80/20 = 4.

320 dollars is the answer.

20 percent

Silver is running at 20 dollars and fifty two cents an ounce today. It is up 18 cents from yesterday.

0.08 cents in 2 million dollars = 8 cents in 200 million dollars = 8 dollars in 20 billion dollars = 8/20 billion = 0.0000000004

247 dollars and 20 cents.

55 Dollars and 20 cents

Umm...20 dimes equal 20. Now, if you mean, "How many dimes equal 20 cents, 2; 20 dollars, 200.

A nickel is worth 5 cents so 20 of them are worth 5*20 = 100 cents, or exactly one dollar.

Five hundred two dollars and twenty centsFor checks: five hundred two and 20/100 dollars

Ok, so each nickel is 5 cents, and there are 100 cents in a dollar, and 100 divided by 5 is 20, so there are 20 nickels in a dollar and 80 divided by 20 is 4 so 80 nickels are 4 dollars, or 400 cents. Hope this helps!

5580

Study guides