answersLogoWhite

0


Best Answer

14 min

+ 3 min 30 sec

_______________

17 min 30 sec

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-02-08 00:56:18
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How do you add 14 minutes to 3min 30sec?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many minutes are in 1 hour and 14?

One hour is 60 minutes so add 60 + 14 60 + 14 =


What is 5 hours and 14 minutes in minutes?

First convert the hours bit into minutes. There are 60 minutes in an hour. Therefore we multiply by 60 and this gives: 5x60 = 300. Next you add on the 14 minutes: 300+14 = 314 Therefore 5 hours and 14 minutes is equal to 314 minutes.


What is 14.53 add 45 minutes?

59.53


What Add 9 minutes 14 seconds add 37 minutes 10 seconds add 45 seconds?

Add the seconds first. 45+14+10 is 69 seconds, i.e. 1 min 9 secs. Mins = 9+37 (+1 from the seconds) is 47 mins. So total 47 mins 9 seconds


How many minutes are in 14 minutes?

14


How many minutes are in 14 hours?

14 hours is 840 minutes.there are 60 minutes in an hour. 60 x 14 = 84014 × 60 = 840 minutes


How long does it take to drive 406 miles?

It will take about 6 hours and 14 minutes of total driving time at a constant 65 mph. Add some time for stops and delays.


How many minutes are in 14 years?

There are 7358400 minutes in 14 years.


How many minutes are in 14 months?

14 months = 613,200 minutes.


How minutes are in 14 hours?

There are 14 times 60 = 840 minutes


What is 12 add 14?

12 add 14 = 26


What is 14 add 49?

14 add 49 = 63


How many hours and minutes in 134 minutes?

There are 2 hours and 14 minutes


How many hours and minutes are there in 877 minutes?

14 hours, 37 minutes


How many minutes in 14 days?

14*24*60 = 20160 minutes


What is 22 add 19 add 6 add 14?

22 + 19 + 6 + 14 = 61


How many ministes is in 14 hours?

840 minutes = 14 hours of 60 minutes


What is 14 hours in minutes?

1 hour = 60 minutes so 14 hours = 14*60 = 840 minutes. Simple, especially if you are capable of using a calculator!


How many seconds are in 2hrs and 14 minutes?

2 hours 14 minutes = 8040 seconds


How many minutes and hours are there in 14 years?

14 years = 7,363,282.73 minutes or 122,721.379 hours.


How many minutes in 14 hours?

840 minutes.


What is point 14 of an hour in minutes?

8.4 minutes


How many minutes is fourteen hours and fifty six minutes?

1 hour = 60 minutes 14 hours = 60 x 14 = 840 minutes 840 + 56 = 896 minutes


How many hours and minutes are there in 314 minutes?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 314 minutes is equal to 314/60 = 5 remainder 14 or 5 hours 14 minutes.


How many minutes is 14 minutes and 255 seconds?

60 seconds = 1 minute so 255 seconds = 4.25 minutes Therefore, 14 minutes and 255 secs = 18.25 minutes.