Best Answer

14 minutes and 30 seconds.

Study guides

Q: What is 5 minutes and 40 seconds plus 8 minutes and 50 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7 hours 50 minutes

Driving at 40 mph for 50 minutes would mean covering a distance of: 40 x 50/60 = 33 1/3 miles.

10x plus 40 is 50x.10+40=50 and then you just add the x so:10x+40=50x

32 x 50 = 1600 minutes / 60/hour = 26 hours 40 minutes

-90 (when you add a negative you simply subtract so -40-50 is -90)

Related questions

50 minutes, 49 seconds

3 minutes 50 seconds.

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.

100 minutes = 1 hour 40 minutes.

1 minute = 60 seconds so 50 minutes = 50*60 =3000 seconds. Simple!

There are 5 minutes and 50 seconds

thinking is amazing

60 + 60 + 60 + 50 = 230 3 minutes 50 seconds

There are 8 minutes and and 50 seconds in 530 seconds

There are 5 minutes and 50 seconds.

It is: 350/60 = 5 minutes and 50 seconds

Ten minutes less than an hour? Three quarters of an hour plus 5 minutes? 3000 seconds?

People also asked

Featured Questions