Study guides

Q: How do you calculate 15 percent of 40?

Write your answer...

Submit

Related questions

15/40 = 37.5 percent

40 percent !

0.06 is 15% of 40%

40 percent wrong questions. To calculate the percentage 6 divided by 15 and multiplied by 100.

Multiply the number by the percent in decimal form. Example: 15 percent of 40 would be 40 x .15 = 6. (15 percent of 40 is 6).

2.6667

15 + 40% = 21

15 as a percentage of 40 = 100*15/40 = 37.5%

6/15 = .40 or 40%

40 + 15% = 40*1.15 = 46

15% discount on 40 = 34

40 + 15% = 40 x (1 + (15/100)) = 40 x 1.15 = 46

About 62% of Americans are black.

15% of 40 = 15% * 40 = 0.15 * 40 = 6

I think the total discount on a 40 15 5 would be 48.45% If the original cost was $100 then you would take 100 * 40% = $40 then you need to subtract the 40 from 100 = $60 times the next discount of 15% = 9, $60 - 9 = $51 then take the last 5% off this amount another $2.55, $51 - $2.55 = $48.45 is the discounted price of the item. The total percentage discount would be 51.55%.

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

40% of 15 = 40% * 15 = 0.4 * 15 = 6

15% of 12/40 = 0.045

40% of 15 = 6 = 40% * 15 = 40%/100% * 15 = 60/10 or 6

37.5 percent.

40% of 15lbs is 6lbs

40% of 15 is 6

15% off of 40 = 100 - 15, that is, 85% left of 40 = 40*85/100 = 34

If my calculations are correct, then 15% would be three, since 40% is eight.

40 x 15 1/4% = 40 x 15.25 % = 6.10