Q: How do you calculate 15 percent of 40?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

40% of 15 = 40% * 15 = 0.4 * 15 = 6

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

% of change = [(21-15)/15] x 100%= 40% (increase)

25% is a quarter, so 160% divided by 4 = 40%

180 x 0.40 =72 72 x 0.15= 10.8

Related questions

15/40 = 37.5 percent

40 percent !

40% of 15 = 40% * 15 = 0.4 * 15 = 6

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

40 percent wrong questions. To calculate the percentage 6 divided by 15 and multiplied by 100.

2.6667

15% of 40 = 15% * 40 = 0.15 * 40 = 6

15% of 40= 15% * 40= 0.15 * 40= 6

Multiply the number by the percent in decimal form. Example: 15 percent of 40 would be 40 x .15 = 6. (15 percent of 40 is 6).

15% discount on 40 = 34

40 + 15% = 40*1.15 = 46

40 + 15% = 40 x (1 + (15/100)) = 40 x 1.15 = 46