0

# How do you change 40mph for 4 hours to hundreds of miles?

Updated: 9/22/2023

Wiki User

11y ago

To change 40 to hundreds in values, you must multiply it by 2.5. 40mph x 2.5=100 and 4hrs times 2.5 equals 10, 100mph/10hrs is your answer.

Wiki User

11y ago

Earn +20 pts
Q: How do you change 40mph for 4 hours to hundreds of miles?
Submit
Still have questions?
Related questions

10 hours

40mph

### What is the speed of 2.5 hours to travel 100 miles?

40mph if at a steady pace

### If driving seventy miles on a trip and have traveled thirty miles driving a speed of forty miles per hour how many hours will it take to complete the trip?

70m/40mph = 1+3/4 hours total if speed is a constant 40mph (70m-30m)/40mph = 1 hour remaining with above conditions met

### How long will it take to travel 188 miles at 40 miles per hour?

40mph - 4.7 hours 50mph- 3.4 hours70mph- 3.7 hours

140 miles

### How long to drive 60 miles?

Divide 60 by your MPH. at 40MPH, it will take 60/40 = 1.5 hours.

### How long would it take to travel 140 miles at 40mph?

140/40=3,5 3,5 hours = 3:30 hours so 3 hours and a half

### How long does it take to drive 30 miles going 40mph?

how long will it take me to drive 30 miles going 40mph

### If the lake is 60 miles awayand Rene is driving at 40 miles per hour the entire time how long will it take her to get to the lake?

60mi/40mph = 1.5 hours

### How many houRS drive 270 miles?

How fast will you be traveling? @ 60mph=4:30 hours(give or take depending on trfc) @ 50mph=5:25 hours @ 40mph=6:35 hours

10 miles.