Study guides

Q: What percent of 60 minutes is 36 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

You can set the problem as a fraction, then convert it to decimal, then to percent: 36 minutes of an hour = 36/60 (reduced, it is 3/5) To change 3/5 to a decimal, divide the top number by the bottom number = 0.6 0.6 = 60%

61% of 60= 61% * 60= 0.61 * 60= 36.6 minutes or 36 minutes 36 seconds

36%

There are 60 minutes in an hour, so 36 minutes is 36/60. In lowest terms 9/15.

$36 is 60% of $60 .

60% of 36 is 21.6

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 10 hours 36 minutes is equal to 10 x 60 + 36 = 636 minutes.

60%

1 hour=60 minutes 60/100=3/5=0.6=36 seconds.

Two hours and 36 minutes = 2 hours + 36/60 of an hour. Therefore, the mixed fraction is 2 36/60 which can be simplified, if you so wish.

It is: (60-36)/60 times 100 = 40% decrease

60 percent of 60 is what number?.6 x 60 = 36

60

Using the equation of percent of change.(Original Value - Current Value) / Originalvalue *100% = Percent change(60 - 36 ) / 60 *100 = 40%40% is the percent change

There are 36 minutes in 3/5 of an hour. 60/5=12 12*3=36 minutes in 3/5 of an hour

36 x 60/45 = 36 * 4/3 = 48 miles

There are 2160 minutes in 36 hours, since 36 hours * 60 minutes/hour = 2160

60 minutes is 100% of one hour.

36 60 times .60

36/60 or 3/5

1 hour = 60 minutes 36 x 60 = 2,160 So the answer is 2,160 minutes.

2% of 60 min is 1.2 minutes

It is 36 minutes.

At 60 MPH average, about 37 minutes.

6/10 of an hour is 36 minutes.