Top Answer

As a fraction, 5 days

= 5/365 of a year

= 0.01370 years

In a leap year, 5 days

= 5/366 of a year

= 0.01366 years

🙏

0🤨

0😮

0😂

0. 3-5 days by express mail :)

express 3 days as a fraction of the month of

365 days (366 days; leap year) (1 year).

7 days a week 2 days = weekend 5 days = working week days 52 weeks = 1 year 5 x 52 = 260 working days in a year or 365 days = 1 year 365 x 5/7 = 260.714... so nearly 261

No. A year is 12 months, so 5 months and 27 days is a little less than half a year.

15 years at 365 days per year = 5475 days 5 years at 366 days per year = 1830 days 5475 + 1830 = 7305 days When they skip a leap year inbetween those 20 years, you get 7,304 days. When you skip a leap year and change it to every 5 years, you get 7,303 days. We do this because the length of the year is not actually 365.25 but actually 365.242 days.

219 days is 3/5 of a year or 60% of one year

365 days (or 366, when it's a leap year) (1 year).

Adding 11 days to October 5 in any year gives October 16 in the same year.

In a 365 day year, 5 days is equal to 5/365 = 0.01369863 recurring (that is, 0.013698630136986301369863...) years. In a 366 day year, rounded to three significant figures, 5 days is equal to 5/366 = 0.0137 years.

- Express (1-2﻿ days) - Ground (5-7 days) But they don't ship in the weekend !

A month is not a fixed number of days, but for a Julian year of 365.25 days, 5 months is about 152.2 days. Depending on which calendar months are used, it could range from 150 to 153 days. In a 365 day year the average 5 month total is 152.1 days and in leap years (366 days) it is 152.5 days.

365 x 5 = 1825 + 1 for the leap year = 1826 Unless the first of the 5 years was a leap year, then that would be two leap years in the 5 year stretch and make it 1827 days.

2008 year!! 256 Business days + (52 weekends x 2 days by weekend) + 5 National Holydays = 365 days in a year The answer is: 256

There are approximately 260 days in a typical year that aren't weekends. My math: 365 days / 7 days a week = 52.14 weeks 7 days in a week - 2 weekend days = 5 week days 52.14 * 5 week days = 260.71

there are 40 days 5 weeks and 5 days left until halloween

What year pony express end

If neither years is a leap year, 735 days = 2 years, 5 days. If either is a leap year, it is 2 years, 4 days.

From the start of the year it is about 5 months and 20 days.

About 0.43 of a year or 5 months and 7 days.

365 days = 1 year1,825 days = 5 years

December 25 is the 359th day of an ordinary year.June 5 is the 156th day.On June 5, you have to wait 203 days for Christmas.

First class mail is delivered in 3 to 5 days

3-5 working days according to USPS.com

I believe up to 5 days!

Trending Questions

What is the speed if you travel 10 km in 2 hours?
Asked By
Wiki User

What is 12.8 times 3 three fourths?
Asked By
Wiki User

What's 1 4/7 times 2 2/3?
Asked By
Lara Jean

How can you write 7.75 in word form?
Asked By
Wiki User

If an item has a retail price of $475 and a discount of $45, what percentage discount is offered?
Asked By
Mati Mcconnell

wich is longer 70in or 6 ft?
Asked By
Mia Moreno

How many halves in 6?
Asked By
Wiki User

Hottest Questions

How did chickenpox get its name?
Asked By
Wiki User

Do animals name each other?
Asked By
Danika Abbott

Previously Viewed

How do you express 5 days as a year?
Asked By
Wiki User

Unanswered Questions

What is 8 times 8?
Asked By
Wiki User

What is a collection of numbers variables operations and grouping symbols called?
Asked By
Wiki User

What is 002 in words?
Asked By
Wiki User

What is 4 divide by 41.36?
Asked By
Wiki User

If you move 50 meters in 10 seconds what is your speed?
Asked By
Wiki User

What is 4 divide by 203?
Asked By
Wiki User

What is 4 divide by 180?
Asked By
Wiki User

If lemons are three for a dime how much will you pay for a dozen and a half?
Asked By
Wiki User