The number of miles that you can go at the speed of 1.15 miles per hour is(1.15) multiplied by (the number of hours you can keep going).
45 miles in three hours at 15 miles per hour.
84 miles18 miles/hour * 3 hours = 54 miles15 miles/hour * 2 hours = 30 miles54 miles + 30 miles = 84 miles
This question is invalid. To know how long it is going to take you to reach a destination, you need to know the speed of how fast you're going and how far. If you're going 85 miles an hour, it will take you 1 hour. If you're going 1 mile an hour, it will take you 85 hours. Keep in mind that this is how long it would take if your destination is 85 miles away.
3 * 63 = 189. Units cancel each other - hours * miles/hour = miles.
I have no idea what a trcuk is, but if it is traveling at a constant 65 mph for three hours, it will go 195 miles. 65 miles per hour times 3 hours.
45 mph x 5 hours 45 miles in 1 hour 5 hours 45 x 5= 225 miles
Shouldn't the question be "How long do you drive if you go 52 miles at 65 mph?" Then the answer is 52/65 hours
1000 miles or 20 hours.
Around 1 hour on car.
Its 1 hour and 44 minutes
It's simple multiplication. If you are driving at 65 miles per hour, and you are going to drive for 5 hours, multiply 65 by 5 = 325 miles.
If a Car is traveling 65 miles per hour, it will travel 130 miles in two hours.
Approximately 753 miles. It would take you about 11 hours by car, going the normal speed of 55-60 miles per hour.
That depends on the speed at which you are driving. For example, if you are driving 52.6 miles/hour, it would take an hour to drive that far. If you are driving 23.8 miles/hour, it would take two hours to drive that far.
John can run six miles per hour and Bill can run four miles per hour. If they run in opposite directions for two hours, then how far apart will they be?
(3 hours) x (60 miles/hour) = 180 miles (2 hours) x (70 miles/hour) = 140 miles Total = 180 + 140 = 320 miles
you will go 48 miles
It will travel 498 miles.