Study guides

☆☆

Q: How far did the parade travel per minute if the parade traveled 6 miles in 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

he did not travel by hours he traveled by ship

if someone traveled 475 miles in 5 hours how far will they travel 9 hours?

1512km

24 hours

The train traveled 180 miles.

330 miles

one mile in 24 hours

65mph times 3hours = 195 miles traveled

I know how to time travel, and I have time traveled. 48 hours into the future, and then I called my friend. They were in hospital. I saved them!

1.26 inches per min. * 60 = 75.6 inches per hour.4.80 hours * 75.6 inches per hour = 362.88 inches traveled.362.88 inches / 12 = 30.24 feet traveled.

1512km in 42 hours.

Manila to Bicol is a 10 hour travel by bus or it is a 45 minute flight.

People also asked