Q: A car traveled 1296 miles at 54 miles an hour how many hours did it travel?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

24 hours = 1 day ⇒ 1296 hours = 1296 ÷ 24 days = 54 days (exactly)

12963 = 1296 x 1296 x 1296 = 2176782336

1,679,616

1 hour = 60 minute so 216 hours = 216*60 = 1296 minutes. Simple!

1296 inches=36 yards

Related questions

24 hours = 1 day ⇒ 1296 hours = 1296 ÷ 24 days = 54 days (exactly)

1296 miles/2086 km

1296 is the exact answer

12963 = 1296 x 1296 x 1296 = 2176782336

20% of 1296= 20% * 1296= 0.2 * 1296= 259.2

64 = 6x6x6x6 = 1296

One day is equal to 24 hours. Therefore, 54 days are equal to 54 x 24 = 1296 hours.

6^(4) = 1296

1,679,616

1 hour = 60 minute so 216 hours = 216*60 = 1296 minutes. Simple!

No, 3 is a factor of 1296

36 36X36=1296