Best Answer

7 x 65, must be around 450 miles...

Q: How far would you traveled in 7 hours at an average speed of 65 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The vehicle would be traveling at 125 mph.

You need to know your average speed. At 36 mph, it would take 10 hours. At 50 mph, it would take 7 hours, 12 minutes. At 60 mph, it would take 6 hours. At 70 mph, it would take about 5 hours, 8 minutes. Simply divide the distance traveled by the average speed.

30 kph

It would take 5530/790=7 hours to reach its destination.

To travel 145 miles in 3.5 hours requires an average speed of 145/3.5 mph. The distance traveled at this speed for 5 hours would be approximately 207 miles (5 x 145/3.5 miles).

Related questions

The vehicle would be traveling at 125 mph.

No. The average speed would be the distance traveled divided by the elapsed time.

The average speed would be 30 km/h Speed is measured in length per time (for example km/h), so to calculate the average speed you divide 75 km by 2.5 hours. 75km/2.5hours - which would be 75/2.5 km/h = 30 km/h.

You need to know your average speed. At 36 mph, it would take 10 hours. At 50 mph, it would take 7 hours, 12 minutes. At 60 mph, it would take 6 hours. At 70 mph, it would take about 5 hours, 8 minutes. Simply divide the distance traveled by the average speed.

The formual to use is RxT=D or Rate(speed) multiplied by Time(time traveled convert as necessary is equal to the distance traveled. Therefore R=45kph mutiplied by time T=3 Hours equals Distance 135km or 45kphx3hours=135k traveled

30 kph

By unit of length and distance and conversion ,we can say that speed=distance/time time=1250/65=19.23 hours

time =distance divided by speed time = 4700/790 = 5.95 hours = 5 hours 57 minutes

5530/790=7 hours

It would take 5530/790=7 hours to reach its destination.

How much time would it take for the sound of thunder to travel 1.500 meters if sound travels at a speed of 330 m/sec

To travel 145 miles in 3.5 hours requires an average speed of 145/3.5 mph. The distance traveled at this speed for 5 hours would be approximately 207 miles (5 x 145/3.5 miles).