Best Answer

Time = Distance/Speed = 30 km/60km per hour = 1/2 hour or 30 minutes

Study guides

☆☆

Q: How long does it take a car to travel 30 km at 60km per hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60/75 x 60 = 48 minutes

420/60=7 Seven hours if you are able to maintain a steady pace all the time.

it depends how fast you travel. if you travel at 600 mph {miles per hour} it would take you 1 hour

Five hours

At 88 miles per hour it takes 1 hour

Related questions

85 minutes.

060km,10hour,80km an hour

60/75 x 60 = 48 minutes

Divide 300 by 60. Does not matter if it is feet, miles or kilometers as long as both are the same units.

To answer this question, you can use a physics formula: speed = velocity / timeManipulate this formula to find time: time = distance / speedtime = 2460km / 60kmph = 41hIt would take 41 hours to travel 2460km at a speed of 60km/h

Time = Distance/Speed = 60/50 = 1.2 hours = 1 hour 12 minutes.

at 60kmph you cover 60 km so at 10% of the speed you cover 6km. 10% of 60km is 6km and 10% of 60kmph is 6km. 6km= 1 hour at 6kmph or 10% of an hour at 60kmph or in time terms 6mins. the answer is 6mins.

It takes light exactly one hour to travel in 1 hour.

It will take one hour to travel 30 miles.

about an hour

420/60=7 Seven hours if you are able to maintain a steady pace all the time.

Is this a trick question? It takes a train an hour and a half to travel an hour and a half.