0

# How long does it take a car to travel 30 km at 60km per hour?

Updated: 9/21/2023

Wiki User

12y ago

Time = Distance/Speed = 30 km/60km per hour = 1/2 hour or 30 minutes

Wiki User

12y ago

Earn +20 pts
Q: How long does it take a car to travel 30 km at 60km per hour?
Submit
Still have questions?
Related questions

85 minutes.

### 60km per hou its take 10hoursHow long will it take her if she travels at 80 km an hour Inverse variation?

060km,10hour,80km an hour

### How long does a car take to cover 60km at 75km an hour?

60/75 x 60 = 48 minutes

### How long does it take to drive 300km at 60km per hour?

Divide 300 by 60. Does not matter if it is feet, miles or kilometers as long as both are the same units.

### How long would it take you to travel 2460km traveling at 60 kilograms per hour?

To answer this question, you can use a physics formula: speed = velocity / timeManipulate this formula to find time: time = distance / speedtime = 2460km / 60kmph = 41hIt would take 41 hours to travel 2460km at a speed of 60km/h

### How long does it take to drive 60km at 50 kph?

Time = Distance/Speed = 60/50 = 1.2 hours = 1 hour 12 minutes.

### If you are travelling at 60 kms per hour how long does it take you to travel 6 kms?

at 60kmph you cover 60 km so at 10% of the speed you cover 6km. 10% of 60km is 6km and 10% of 60kmph is 6km. 6km= 1 hour at 6kmph or 10% of an hour at 60kmph or in time terms 6mins. the answer is 6mins.

### How long does it take light to travel in 1 hour?

It takes light exactly one hour to travel in 1 hour.

### How long will it take to travel 30 miles at 30 miles per hour?

It will take one hour to travel 30 miles.

### How long would it take to travel 420km at 60km hours?

420/60=7 Seven hours if you are able to maintain a steady pace all the time.