Best Answer

It depends on whether you are walking, cycling, in an ordinary car, flying in a commercial plane, a combat aircraft or a rocket!

Q: How long does it take to travels 80 kilometers?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4300/80 = 53.75 hr

Dividing distance by speed gives 160/80 = 2. Therefore, it would take 2 hours to travel 160 kilometres at 80 miles per hour.

Average speed = Distance/Time = 400 km /5 hours = 80 km per hour.

80 kilometers = 49.71 miles80 kilometers=49.7096954 miles

80 feet = 0.024384 kilometers.

Related questions

4300/80 = 53.75 hr

80 hours

Dividing distance by speed gives 160/80 = 2. Therefore, it would take 2 hours to travel 160 kilometres at 80 miles per hour.

3 hours 15 minutes.

060km,10hour,80km an hour

Time = Distance/Speed = 6000/80 = 75 hours. That assumes that you can drive 75 hours averaging that speed without a break!

60 times something = 80 something = 80/60 80/60=4/3 4/3rds of an hour is 1 hour 20 minutes - the travel time for 80 kilometers at 60 kmh

80 miles = 80 x 1.609 kilometers =128.720 km

well, it depends on how fast your driving, if your going 80 mph, it will take 1 hour. it would take an 1 hour if you were going about 130 kph if you were measuring the distance in kilometers.

80 kilometers (1 mile/1.609 kilometers) = 49.7 miles ========= Perhaps in a large Western or Southwestern city. I am thinking Los Angles.

Average speed = Distance/Time = 400 km /5 hours = 80 km per hour.

If there are 1000 meters in a kilometer and a runner travels 125 meters per minute, that would mean the runner could travel one kilometer in 8 minutes (1000 / 125 = 8). If the runner is going to run 10 kilometers it would take (10 * 8) or 80 minutes to finish the 10 kilometers.