Study guides

☆☆

Q: How long dos it take to drive 70 miles at 40mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

how long will it take me to drive 30 miles going 40mph

30 minutes.

1hour 30minutes/5400secs/90minutes/1.5hours

Divide 60 by your MPH. at 40MPH, it will take 60/40 = 1.5 hours.

It would take .525 of an hour to drive 21 miles at 40mph without traffic, or a little over half an hour.

Well if you are driving 40 miles PER hour, it means it takes 1hour to drive 40 miles. So we know how long it would take to drive 40 miles at 40mph, but there is an extra 20. To do this we just use simple halfing. At 40mph, it would take 1HOUR to drive at 40mph, so if we think, oh it would take 30minutes to go 20 miles at 40miles per hour. So your answer is 1 hour 30 minutes. By Elly Goodwin, Year 8

Half an hour

It should take you a little over 3 minutes if you travel at 40mph constantly

90 minutes 40 x 1.5 = 60 60 x 1.5 = 90

1.05 hours = 1 hour 3 minutes.

Depends entirely at what speed you're travelling ! At 55mph it would take 2 hours, while at 40mph it would be 2hours 45 minutes.

0.1/40 = 0.0025 hour = 9 seconds

40mph, about 3 minutes.

40 miles per hour is10 miles every 15 minutes, hence 30 miles will take 45 minutes

40mph - 4.7 hours 50mph- 3.4 hours70mph- 3.7 hours

If you were driving 65 miles per hour how long will it take you to drive 310 miles?

It will take about 4 hours to drive 211 miles.

It depends on the speed you drive

It will depend on the speed that you drive at!

It depends on how fast you drive.

It depends on the speed at which you drive.

It depends on how fast you drive.

That depends on how fast you drive.

Depends on how fast you drive.

Well it should take 50 minutes to drive 25 miles.