Q: How long is 120 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

It is 15/120, which can be simplified, if required.

It matters how fast you're going. 60 miles per hour= 5620 min 120 mph=2810 min 240 mph=1405 min

.75 hr is the same as 3/4 of hour, so 60 min x 3/4 = 45 min 2 hr is the same to 2 x 60min = 120 min And 45 min + 120 min = 165 min OR simply: 2.75hr x 60min/min = 165min

2 hours

1 hour = 60 minutes 60x2= 120 minutes, 131-120= 11, therefore 131 min = 2hr and 11 min OR 131 min - 60 = 71 - 60 = 11 = 2 hours and 11 minutes

Related questions

120

2 hours and 7 minutes (1h = 60 minutes so 2h = 120 min)

2 hrs = 120 min 120* 80% = 120 * .8 = 96 96 min = 1hr 36 min

120 min. or 2 hours exactly.

make a proportion 90 min/45 books = x/120 books cross multiply solve for x

120 min

It is 15/120, which can be simplified, if required.

the lightning thief movie is exactly 2 hrs long. The movie is 120 minutes (AKA 2 hrs long).

It matters how fast you're going. 60 miles per hour= 5620 min 120 mph=2810 min 240 mph=1405 min

sixty seconds to 120 seconds, 1 to 2 min.

171 mi / 120 MPH = 1.425 hr = 1 hr 27 min

120 mi/hr * 1/60 hr/min = 2 mi/min