Study guides

☆

Q: How many hours are in 120 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

its easy 1 hour is 60 min. so 2 hours is 120 min. just plus that with the 36 min. so the answer is: 156 min. :D

1 hour = 60 minutes 60x2= 120 minutes, 131-120= 11, therefore 131 min = 2hr and 11 min OR 131 min - 60 = 71 - 60 = 11 = 2 hours and 11 minutes

2 hrs. 0 min.

610 min / 60 = 10.167 hours.

5 hours, 50 minutes

Related questions

There are 120 minutes in 2 hours

there are 60 min in a hour and 120 in 2 hours

120. just 60 x 2

2 hrs = 120 min 120* 80% = 120 * .8 = 96 96 min = 1hr 36 min

Two hours !

its easy 1 hour is 60 min. so 2 hours is 120 min. just plus that with the 36 min. so the answer is: 156 min. :D

1 hour = 60 minutes 60x2= 120 minutes, 131-120= 11, therefore 131 min = 2hr and 11 min OR 131 min - 60 = 71 - 60 = 11 = 2 hours and 11 minutes

It is 15/120, which can be simplified, if required.

120 minutes because one a hour is 60 plus another hour is 120 min

1 hour = 60 min therefore: 2 hours= 120 min

.75 hr is the same as 3/4 of hour, so 60 min x 3/4 = 45 min 2 hr is the same to 2 x 60min = 120 min And 45 min + 120 min = 165 min OR simply: 2.75hr x 60min/min = 165min

2 hrs. 0 min.

People also asked