Study guides

☆☆

Q: How long would it take a spaceship to travel 120000000000000 miles at seventy-five mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Ten seconds.

27,251 years.

100 seconds. (10 units of 100000 in 1000000, so 10 X 10 seconds = 100 seconds)

Greensboro to the moon in miles by spaceship

1 hour 9 minutes. This is the total driving time at that speed and excludes stops or delays.

To break the pull of gravity and escape the earth's pull (escape velocity) you have to travel 7 miles per second or 25,000 mph.

To break the pull of gravity and escape the earth's pull (escape velocity) you have to travel 7 miles per second or 25,000 mph.

The amonatuser was the fastest spaceship but never came back to earth it goes 547 000 miles per hour

Space shuttles can travel at extremely fast speeds. Typically, space shuttles orbit the Earth at slightly less than 20,000 miles per hour.

No. The distance to the Moon and back is 500,000 miles, which would take 10 days (500,000 divided by 50,000), which is more than a week (7 days).Or, to put it another way, the trip there takes 250,000 miles/ 50,000 miles a day = 5 days, so for the week you would only have 2 days left (7-5) and it takes 5 days, at the same speed, to get back.

About half a million miles. Of course, a trip in a spaceship wouldn't be on a straight line course, so it would actually travel many times that far.

That depends on how fast your spaceship can travel, and what kind of a route you follow.Spacecraft never travel in straight lines. But if you could do that, and if you kicked it up to,let's say, a million miles an hour, then you'd pass the moon in 14 minutes (it took the Apollomissions 3 days), and you'd be at Vega in only 16,970 years !

600kg-m/s apex miles

24,901 miles

You can travel 2.375 miles.

how many miles did sacagawea travel

If you travel six miles an hour it will take 60 minutes.If you travel 60 miles an hour it will take 10 minutes.If you travel six miles an hour it will take 60 minutes.If you travel 60 miles an hour it will take 10 minutes.If you travel six miles an hour it will take 60 minutes.If you travel 60 miles an hour it will take 10 minutes.If you travel six miles an hour it will take 60 minutes.If you travel 60 miles an hour it will take 10 minutes.

114,332.3 miles.

24, 902 miles 24,902 miles

llamas travel about thirty miles in the day and about three miles at night so overall alot of miles

It depends on how fast you travel. If you travel 735mph, you will travel 735 miles in one hour. If you travel 147mph, you will travel 735 miles in 5 hours. It all depends on how fast you go.

1,165 miles to travel =)

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.

150 miles.

3 hours to travel 15 miles at 5 miles per hour