Best Answer

Number of seconds: 15 x 60 = 900

Number of 2-second intervals in 900: 900/2 = 450

Q: How many 2 second intervals in 15 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 minute = 60 seconds = 60/15 = 4 lots of 15 second timeslots. So 5 minutes = 5*4 = 20 such intervals. another way of looking at it : a 15 second timeslot can start anywhere, as long as it will have 15 seconds in it so within 15 seconds that will be one slot, obvious within 16 seconds there will be 2 slots, one start at the first second, second one starting at the second second. so for 5 minutes, which equals 300 seconds, that would amount to 286 slots.

1 second = 1,000 milliseconds1 minute = 60 seconds15 minutes = (15 x 60 x 1,000) = 900,000milliseconds

(15 x 60) / 0.6 = 1,500 groceries, IF she can keep going at that rate for 15 minutes.

A total of 29 minutes 15 seconds

15 hours is 900 minutes.

Related questions

1 minute = 60 seconds = 60/15 = 4 lots of 15 second timeslots. So 5 minutes = 5*4 = 20 such intervals. another way of looking at it : a 15 second timeslot can start anywhere, as long as it will have 15 seconds in it so within 15 seconds that will be one slot, obvious within 16 seconds there will be 2 slots, one start at the first second, second one starting at the second second. so for 5 minutes, which equals 300 seconds, that would amount to 286 slots.

1 second = 1,000 milliseconds1 minute = 60 seconds15 minutes = (15 x 60 x 1,000) = 900,000milliseconds

just do 15 minutes of sit ups every night but take 5 minute intervals and rest for 2-3 minutes

(15 x 60) / 0.6 = 1,500 groceries, IF she can keep going at that rate for 15 minutes.

A total of 29 minutes 15 seconds

((8 minutes 32 seconds) + (37 minutes 18 seconds)) + (15 second) = 46 minutes 5 seconds

About 15 Minutes

.25 would be 15 minutes.

15 months = 657,000 minutes.

15 months = 657,000 minutes.

15 hours is 900 minutes.

15 years = 7,885,000 minutes.