Q: How many minutes total do you run if you run 3 miles at 9 minute 45 second pace?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

To convert miles per second to kilometers per second, we need to multiply by a conversion factor of 1.609. Hence, the man covered a distance of 3.2 * 1.609 = 5.14528 kilometers per second. In 8 minutes (or 480 seconds), he would have covered a total distance of 5.14528 * 480 = 2,469.12 kilometers.

Time = Distance / Speed So: 26 / 17 = 1.529411764 hours. To convert the decimal part of the answer to minutes multiply by 60. 0.529411764 x 60 = 32 minutes (nearest minute) So total time = 1 hour 32 minutes.

1 minute = 60 seconds 6 minutes = 6 x 60 = 360 seconds 0.5 minute = 30 seconds Total is 390 seconds

You need to multiply all of the following together:* 2 (boxes per second) * 60 (seconds in a minute) * 4 (total minutes)

3 days is the equivalent of 72 hours. There's 60 minutes in an hour, so 60 x 72= 4320 total minutes. And there's 60 seconds in a minute, so 4320 minutes x 60 seconds per minute = 259, 200 total seconds in 3 days.

Related questions

1) 500/15=33.33 minutes

To convert miles per second to kilometers per second, we need to multiply by a conversion factor of 1.609. Hence, the man covered a distance of 3.2 * 1.609 = 5.14528 kilometers per second. In 8 minutes (or 480 seconds), he would have covered a total distance of 5.14528 * 480 = 2,469.12 kilometers.

well, 360 degrees in a minute. So 360 * 5 = 1800 degrees

1 minute woman and 2 minute woman go across first. Then 1 minute woman comes back. (Total 3 minutes) Then 5 and 10 minute women go across together. (Total 13 minutes) The 2 minute woman comes back. (15 minutes) Then the 1 minute and 2 minute women go back together (17 minutes).

There are 60 minutes in 1 hour. 89 minus 60 is 29. So 89 minutes in the next hour is the 29th minute. In total, 89 minutes is 1 hour and 29 minutes, or 1 minute less than an hour and a half.

90?

There is a total of 60 minutes in one hour and 60 seconds in one minute.

70 miles per hour... 70 * 4 hours = 280 miles. That leaves 45 miles @ 70 miles per hour. 70 / 60 = 1.167 miles per minute. 1.167 * 45 miles = 52.515 minutes So all together - 4 hours 52.515 minutes to travel 325 miles @ 70 miles per hour. Actually it would be more accurate if you simply 60/70 = 0.86 miles per minute. 0.86 * 45 miles = 38.57 minutes Total time all together would be 4 hours 38.57 minutes

You say the track is 400m, then ask how far you have run after 18 laps. Your distance is 2 miles. Your average speed is 9min per mile. apex- 0

A night lasts 7 minutes in Minecraft. This is followed by a 1.5 minute dawn, a 10 minute day and a 1.5 minute dusk making a day 20 minutes in total.

8 minutes. The NBA plays four 12 minute quarters for a total of 48 minutes. College plays two 20 minute halves for a total of 40 minutes. Overtime periods in each are 5 minutes.

400 milli amps total.