Study guides

☆☆

Q: How many days are 52 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

52 days is 7 weeks and 3 days

52 days = 7 weeks and 3 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 7 days per week = 364 days

52.3 weeks, which would be 52 weeks and 2 days.

52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).

52 whole weeks plus 2 days

There are 52 1/7 weeks in 365 days.

365 days = 52 full weeks365 days * 1 week/7days= 52.14 weeks= 52 full weeks

364/7 = 52 weeks

52 weeks is 1-2 days short of one year.

vffd

People also asked