Study guides

☆☆

Q: How many weeks in 366 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

366 days = 366/7 weeks = 52.29 weeks, approx.

52 weeks.

366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.366 days.

366 hours is approximately 2.18 weeks.

6 leap years = 6*366 = 2196 days = 313 weeks + 5 days

So there is one extra day and this is on a leap year. 366 days is 52 weeks with 2 days left over.

In a regular year there are 365 days, so that is 52 weeks and 1 day. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days.

365 + 365 + 365 + 366 = 1,461 1,461 / 7 = 208.714 208 weeks 5 days

52 weeks and 2 days. Non-leap years have 365 days, 1 day more than 52 weeks of 7 days each. Leap years have 366 days.

12 months=(365 days) (366 days for leap year))= (52 weeks)

A normal year has 365 days. A leap year has 366. A normal year has 52 weeks and 1 day, a leap year has 52 weeks and 2 days.

The year 1936 was a leap year, with 366 days in total. There are 13,552 days in 1,936 weeks. There are 802/3 days in 1,936 hours.

People also asked