answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 24 hours in a day:

24 hours * X days = 240 hours

To complete this equation, there must be 240 hours in 10 days.
There are 240/24 = 10 days

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2018-04-21 08:09:49
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days equal 240 hours?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many days is 240 hours?

There are 24 hours in one day. Therefore, 240 hours is equal to 240 / 24 = 10 days.


How many weeks in 240 hours?

There is one week and three days in 240 hours. Each day contains 24 hours. 240 hours is equal to 10 days.


How many days in 240 hours?

there are ten days in 240 hours


Does 10 days equal 240 hours?

Yes it does.


240 hours is how many days?

240 hours is 10 days. There are 24 hours in a day, so you'd just have to divide 240 by 24 to find the number of days, which will give you an answer of 10.


How many hours are in ten days?

240 hours


How many hours are in 240 days?

24 X 240= 5760


How many hours are there in 240 days?

5960


Who many hours in a 10 days?

240


How many minuts are in 4 hours?

4 hours is equal to 240 minutes


How many weeks is 240 hrs?

240 hours is 10 days, so that is 1 week and 3 days.


How many hours in one third of June?

As one third of June equals 10 days, there are 240 hours in one third of June.


How many hours are in 10 days?

1 day = 24 hoursSo 10 days = 24 x 10 = 240 hours240 hours


How many hours in 20 days?

1 day has 24 hours, so 10 days has 240 hours, so 20 days has 480 hours.


How many minutes equal 4 hours?

4 hours = 240 minutes (60 minutes per hour * 4 hours = 240 minutes) 240 minutes


How many hours in 10 days?

10 days is a total of 240 hours. (24 hours in 1 day x 10)


How may hours in 240 days?

5760 hours


How mnays days are in 240 hours?

10 days.


How much is 240 hours in days?

10 days


What does 240 minutes equal in hours?

240 minutes is 4 hours (1 hour = 60 minutes)


What is 243 hours in days and hours?

There are 24 hours in a day so 10 days is 240 hours. 243 hours is 10 days and 3 hours.


How many hours are 240 minutes?

240 minute = 240/60 = 4 hours


What do 240 days equal?

.65753 years.


4 hours equal how many minutes?

240 minutes or in 4 hours1 hour=60 minutes4 hours x 60 minutes=240 minutes


How many days is 14400 minutes?

60 minutes = 1 hour14400 minutes = 14400 / 60 = 240 hours.24 hours = 1 day240 hours = 10 days.14400 minutes = 10 days.

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide