Best Answer

Well, there are 365 days in a year, so:

36 x 365=13,140 days.

However, you also need to take leap years into account, which occur every four years. So:

36/4= 9 leap days.

Therefore, the total number of days in 36 years would be:

13,140 + 9= 13,149 days.

Q: How many days equals 36 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 13140 days I 36 years

36 x 7 (days in a week) = 252 days.

Well there are 365 days in a year so in 36 years is 13140!! Hope that helped! If you want to know how i did it,Ii just figured out how many days in a year then I times it by 36! :)

36 calendar months is three years and will be 1095 days or 1096 if including a leap year February (29 days versus 28). In Julian years, 36 months is 1095.75 days.

36 (3 years x 12 months in a year)

Related questions

36 hours is 1.5 or 11/2 days.

There are 13140 days I 36 years

36 x 7 (days in a week) = 252 days.

52 times 36 equals 1,872, plus 17 equals 1,889.

Well there are 365 days in a year so in 36 years is 13140!! Hope that helped! If you want to know how i did it,Ii just figured out how many days in a year then I times it by 36! :)

36 calendar months is three years and will be 1095 days or 1096 if including a leap year February (29 days versus 28). In Julian years, 36 months is 1095.75 days.

3 years. 12 months each year. 12 x 3 equals 36. 3 years.

36 (3 years x 12 months in a year)

13149 days or 315576 hours or 18934560 minutes.

2 x 366...

36 inches equals 3 feet.

36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.36 years.