Best Answer

52 times 36 equals 1,872, plus 17 equals 1,889.

Q: How many weeks are there in 36 years and 4 months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Being that there are 52 weeks in a year and 36 months is three years, the answer is 156 weeks.

Yes, 104 weeks is two or three days shy of two years, and 36 months is three years.

8 months & 1 week

36 months

12 months = 1 year so 36 months = 36/12 = 3 years.

it depends on which months but on average saying that a month is 4 weeks this would be 36 weeks

9 Months / 36 Weeks

you are 36 week if you are nine months pregnant.

There are 4 weeks in a month. That would give you $36 a month. $2300 divided by $36 = 63.8 months. Just a little over 5 years.

36 months