Ten dimes in one dollar. So multiply by ten. 10 x 10 = 100. 100 dimes in ten dollars.
Even I, as a Brit know there's ten dimes in a dollar - so the answer is ten dollars !
One hundred million dimes.
There are ten dimes to the dollar. Therefore, 150 ÷ 10 = 15 dollars.
There are ten dimes in a dollar. Therefore, 348 dollars is equal to 348 x 10 = 3480 dimes.
10 dimes to one dollar. Divide 700 by 10. You have $70.
There are ten dimes in a dollar.100,000 × 10 = 1,000,000 One million dimes
Ten dimes are Equal to One Dollar. So. Four Million Dimes are equal to Four Hundred Thousand Dollars.
It takes 10 dimes to make one dollar. Divide 10000 by ten and you get 1000 dollars. $1,000.00
No, there are only ten (10) million dimes in a million dollars. Or one percent of a billion dimes