Loading...

12

$3.20

12 quarters is equal to $3. This is because there is 4 quarters in every dollar. Hence why it is called quarter. So 12 quarters divide by 4 equals $3.

There are 4 quarters to a dollar so there are 4 X 12 = 48 quarters in twelve dollars.

Quarters of what.

A quarter is "one quarter of a dollar", thus, there are four quarters to a dollar. 4 x 12 = 48

12 quarters will make $3

4 quarters go into one dollar. So 12 quarters = 3 dollars.

We know that there are 4 quarters in 1 dollar, and that there are 4 x 3 = 12 quarters in 3 dollars.

12 quarters. 20 dimes= 2 dollars, and 20 nickels= 1 dollar. 3 dollars, multiplied by 4 because of the quarters, is 12 quarters

One quarter is 25 cents which is 1/4 of a dollar. There are 12 quarters in 3 dollars.

You will need 960 US quarters to equal 12 pounds in weight.

If you mean 3 dollars, there would be 12 quarters.

There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.

7 quarters equal $1.75 2 dimes equal $.20 You can also get it with 5 quarters and 7 dimes. 3 quarters and 12 dimes and one other way.

12 quarters 6 dimes

There are three quarters in 12...

There are 12 inches in one foot. Therefore, three quarters of a foot is equal to 3/4 x 12 = 9 inches.

Quarters are called that because they are worth one quarter of a dollar. Therefore, 4 quarters are worth one dollar; 8 quarters are worth 2 dollars; 12 quarters are worth 3 dollars. 15 quarters is 12 quarters with 3 left over. Therefore 15 quarters is 3 and 3/4 dollars . And as three and 3/4 we mean $3.75.

12 quarters make 3.00 .

Well if 1 dollar equals 12 pesos, 60 pesos equal 5 dollars.

around 12

$3 would be 12 quarters, 35 cents would contain one quarter and one dime. So your answer would be 13 quarters and 1 dime.

There are 4 12 minute quarters.

The answer is 48. Since there are 4 quarters in 1, there must be 12 times as many in 12; 4 times 12 is 48.