Study guides

Q: How many hours and minutes will it be if it is 5400 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400/60 = 90 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400 / 60 = 90 minutes.

5400

90 hours

There are 1.5*60*60 = 5400 seconds

There are 60 seconds in 1 minute, therefore 60x90 = 5400 seconds in 90 minutes.

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

There are 5400 seconds in 90 minutes which is greater than 540 seconds

3,600 seconds = 1 hour 5,400 seconds = 11/2 hours

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 90 minutes is equal to 90 x 60 = 5400 seconds.

1 hour = 3600 seconds 30 minutes = 1800 seconds 1 hour + 30 minutes = 5400 seconds

90*60=540090 hours is 5400 minutes

Well 90 minutes in a soccer match 60 seconds in a minute. 90*60=5400 seconds

5400 sec. in 1.5 hrs.

60 min = 1 hr ⇒ 5400 min = 5400 ÷ 60 hr = 90 hr

0 hours, 15 minutes, 0 seconds.

12600 seconds = 3 hours 30 minutes.

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

7,777 seconds equates to 2 hours, 9 minutes, 37 seconds.

25 hours, 4 minutes, 11 seconds = 90,251 seconds.

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

9 hours, 25 minutes, 59 seconds = 33,959 seconds.

3 Hours and 30 Minutes=210 minutes=12600 seconds

479 minutes and 56 seconds equals 7 hours and 59 minutes and 56 seconds.

144 hours, 0 minutes, 0 seconds.