Q: How many hours are there in 5400 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

90 hours

1 and half hours and 90 minutes

There are 1.5*60*60 = 5400 seconds

There are 60 seconds in 1 minute, therefore 60x90 = 5400 seconds in 90 minutes.

200 words (not world, presumably) in 5 minutes is 200/5 = 40 words per minute. So 5400 words would take 5400/40 = 135 minutes or 2 hours 15 minutes,

Related questions

90 hours

5400/60 = 90 hours

90*60=540090 hours is 5400 minutes

5400 minutes is equal to 5400 x 60 = 324,000 seconds, or 5400 / 24 = 225 hours, or 9 days 9 hours.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400 / 60 = 90 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400/60 = 90 minutes.

5,400 minutes = 0.000102671597 of a century.

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

3,600 seconds = 1 hour 5,400 seconds = 11/2 hours

5400/115 = just under 47 hours, assuming you don't need any sleep!

1 hour = 3600 seconds 30 minutes = 1800 seconds 1 hour + 30 minutes = 5400 seconds

60 goes into 5400 exactly 90 times. This can be calculated by dividing 5400 by 60.