Best Answer

8 and 2/3 days

Lvl 9

Lvl 1

there are 4,992 hours in 208 days.

Lvl 1

We can solve by multiplying 208 days by 24 hrs/day. the days cross out and you're left with hours. 208 x 24 = 4992 hours

Study guides

☆☆

Q: How many hours are in 208 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

5000 hours is equivalent to 208 days.

Exact 8 days and 12 hours.

5000 hours is equivalent to 208 1/3 days.

24 hours in a day, so 5000 hours is 5000/24 = 208 and 1/3 days

208 days are 29 5/7 weeks.

There are 7 days in one week. Therefore, 208 weeks is equal to 208 x 7 = 1456 days.

208

3 hours and 25 mins

60 minutes = 1 hour therefore 208 minutes = 3 hours 28 minutes.

208 days

seven months

29 and 5/7 days.