That depends on the rate of travel.
The time (in hours) that it takes to travel 545 miles depends entirely upon the rate (speed) of travel. Thus, on a bicycle at the rate of 10 miles per hour, it will take 54.5 hours to travel the full distance of 545 miles.
700. See if you can figure out why.
65mph times 3hours = 195 miles traveled
time= distance/rate =318miles / 50mph =6.36 hours
15 hours and 2 minutes.
Distance = Rate * Time Distance = 52.5 mph * 6.75 hours = 354 miles traveled ---------------------------
You cannot convert hours to miles. Hours is a measure of time, miles is a measure of distance. If you want to know how many hours it would take to travel 577 miles, you would need to specify what rate of speed you were traveling at.