answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 115 minutes is equal to 1 hour, 55 minutes, or 1.916 recurring (that is, 1.9166666...) hours.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-12-07 20:54:43
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many hours is 115 minutes equal to?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many hours are in 115 minutes?

1.9167 hours.


How long is 115 minutes in an hour?

There are 60 minutes in one hour and 120 minutes in two hours, so 115 minutes is equal to one hour and 55 minutes.


How many hours in 115 minutes?

1 hour and 55 minutes.


How many minutes is in 2 115 hours?

There are: 2,115*60 = 126,900 minutes


How many hours are in 115 miles?

If you traveled at a constant rate of 75 miles per hour for 115 miles, it would take you 1.533 hours or 1 hour and 32 minutes. 1.533 hours is equal to 5520 seconds.


How many hours are between 345 am to 115 pm?

9 hours and 30 minutes.


How many hours is 115 min?

1 hour and 55 minutes.


What is 115 minutes in hours?

It is 1 hour and 55 minutes


How many hours and minutes are in 115 minutes?

There are 60 minutes in 1 hour. Divide 115 by 60 to find the answer which is 1 hour and 55 minutes.


How many hours is 958 am to 115 pm?

9:58am to 1:15pm is 3 hours and 17 minutes.


What does 730 plus 115 minutes equal?

9:25


How many work days 8 hours per day equal 920 hours?

920/8 = 115 days.


How many minutes are 115 seconds?

divide 115 seconds by 60 so you would get -> * 115/60=1.92 minutes almost two minutes


How many hours is 115 minutes?

1 hour = 60 minutes. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.


How long is 115mins?

115 minutes = 1 hour 55 minutes or approx 1.92 hours.


How many kilo equal 115 pound?

115 pounds is 52.16kg


A speed boat is traveling at 100km hr how many hours will it take for the boat to cover a distance of 115 km?

Time = Distance/Average speed = 115/100 = 1.15 hours or 1 hour and 9 minutes.


115 pounds equal how many kg?

115 pounds = 52.16 kg


How many days hours and minutes is 10000000 seconds?

10,000,000 seconds... time to break out the calculator. 166,666 2/3 minutes 2,777 7/11 hours 115.740740740... days So 115 days, 17 hours, 46 minutes, and 40 seconds


115 cm equal how many inches?

45.27 in


How many hours are in 115 min?

There is 1 hour and 55 mins in 115 mins.


How many minutes is 115 seconds?

1 minute 55 seconds or 1.92 minutes


How many minutes are in 1hr and 55 mins?

115 mins


How many feet does 115 yards equal?

345 feet


One Yemen riyal is equal to how many rupees?

115