Best Answer

There are 60 minutes in 1 hour. Divide 115 by 60 to find the answer which is 1 hour and 55 minutes.

More answers

There are 60 minutes in one hour so 115 minutes is 1 hour and 55 minutes x

Lvl 1

1 hour and 55 minutes

Q: How many hours and minutes are in 115 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Time = Distance/Average speed = 115/100 = 1.15 hours or 1 hour and 9 minutes.

10,000,000 seconds... time to break out the calculator. 166,666 2/3 minutes 2,777 7/11 hours 115.740740740... days So 115 days, 17 hours, 46 minutes, and 40 seconds

690 minutes: 60 minutes in 1 hour, times 12 hours60 times 12 = 72060 minutes times 12 hours = 720 minutes in 12 hours720 minutes - 30 minutes = 690 minutes in 11.5 hoursCheck your work by dividing 690 minutes over 60 minutes:690/60 = 11.5 hours

the answer to how many hours in 750 minutes is 12 and a half hours

Three hours and twenty-six minutes !

Related questions

1 hour and 55 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 115 minutes is equal to 1 hour, 55 minutes, or 1.916 recurring (that is, 1.9166666...) hours.

There are: 2,115*60 = 126,900 minutes

9 hours and 30 minutes.

1 hour and 55 minutes.

It is 1 hour and 55 minutes

9:58am to 1:15pm is 3 hours and 17 minutes.

There are 60 minutes in one hour and 120 minutes in two hours, so 115 minutes is equal to one hour and 55 minutes.

divide 115 seconds by 60 so you would get -> * 115/60=1.92 minutes almost two minutes

If you traveled at a constant rate of 75 miles per hour for 115 miles, it would take you 1.533 hours or 1 hour and 32 minutes. 1.533 hours is equal to 5520 seconds.

115 minutes = 1 hour 55 minutes or approx 1.92 hours.

Time = Distance/Average speed = 115/100 = 1.15 hours or 1 hour and 9 minutes.