answersLogoWhite

0


Best Answer

It is: 3*45 = 135 minutes which is 2 hours and 15 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-02-08 13:09:56
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many hours is 3 times 45 min?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours flight from clark to Malaysia?

3 hours 45 min


What is the 3 quarter hours how many min?

45 minutes


1 hour and 45 min times 41 is how many hours?

105mins X 41 = 4305 mins = 71hours and 45mins


5 min took 45 min how long will 5 hours take?

45 hours, almost 2 days.


How many hours is 7am-245pm?

many hours is 7am-245pm is : 7 hr 45 min


How many hours is working from 5.45AM to 4.30PM?

10 hrs, 45 min.


How many minutes and hours are there in 105 min?

There are 1 hour and 45 minutes


How many hours does it take to drive from Winnipeg Manitoba to Russell Manitoba?

3 hours and 45 min


Is 7.45 the same as 7 hours and 45 min?

No because 7 hours and 45 minutes is 7.75 hours


How many h and min from midnight to 1.45 p.m.?

13 hours 45 minutes


How many hours is 284 miles if driving at 60 miles per hour?

about 4 hours 45 min


How many sec are in 45 min?

2,700 seconds are in 45 min.


How many hours does it take to get to Romania from Brussels?

2 h 45 min (between airports)


What is 2hrs and 45min times 6 equal?

(2 hrs 45 min) * 6 = 2.75 hrs * 6 = 16.5 hrs = 16 hours and 30 min


How many hours does it take to drive 105 miles?

1 hr 45 min at 60 mph


How many hours does it take to fly from London to Singapore?

London - Singapore flyingtime: 12hours 45 min


How many minutes are in 2.75 hours?

.75 hr is the same as 3/4 of hour, so 60 min x 3/4 = 45 min 2 hr is the same to 2 x 60min = 120 min And 45 min + 120 min = 165 min OR simply: 2.75hr x 60min/min = 165min


How many hours is 3 times 45?

It is: 2 hours and 15 minutes


What is 8 hours and 40 minutes plus 1 hour and 45 minutes?

8 hr 40 min + 1 hr 45 min = 10 hr 25 min


How many hours are between 815AM and 200PM?

hours are between 815AM and 200PM are : 14 :00 -8 :15 =5 hr 45 min


How many h and min from noon quarter four in the afternoon?

If you mean from Noon to quarter to four ( 3:45 Pm) then the answer is 3 hours and 45 mins


How many minutes are in 0.75 an hour?

1 hour = 60 min → 0.75 hour = 0.75 × 60 min = 45 min.


How many hours is from Miami to Orlando FL?

Distance from Miami to Orlando is 235 miles (depends on exact locations). Travel time by air - 20 min Travel time by car - 3 hours 45 min


How long is flight time from Houston to Aruba?

2 hours 45 min?


How much time passed from 8 15 and 4 45?

Assuming 24 hour times since no am/pm are present (though I would normally expect two digits for the hour, as in 08:15, etc) - 20 hours 30 mins. If the question is from 8:15am to 4:45pm (sounds like a plausible working day) then it is 12 hours less at 8 hr 30 min. 8 15 to 4 45 is: 08:15 to 09:00= 45 mins plus 9:00 to 12:00 = 3 hours plus 12:00 to 24:00 = 12 hours plus 00:00 to 04:00 = 4 hours plus 04:00 to 04:45 = 45 mins Which is 45 min + 3 hr + 12 hr + 4 hr + 45 min = 19 hr 90 min But 90 min = 1 hr 30, so total is 20 hr 30 min