Study guides

☆☆

Q: What is the 3 quarter hours how many min?

Write your answer...

Submit

Related questions

If you mean from Noon to quarter to four ( 3:45 Pm) then the answer is 3 hours and 45 mins

There are 12 quarter hours in 3 hours, since there are 4 quarter hours in an hour.

3 hours

-48

320 min = 51/3 hours = 5hours 20minutes

3 hours 5 min

3 hours and 39 minutes.

180 minutes.

180 min.

Five quarter hours equals 3.33 semester hours.

60 x 3 = 180 + 20 = 200

3 hours 20 minutes

3 hours 45 min

45

3 hours * 60 min / hour = 180 minutes

7

3 hours and 15 min

7 2/3 hours or 7 hours and 40 minutes.

195 minutes.

195 minutes.

210 min.

It is 3 hour and 36 minutes.

There are: 3*60 = 180 minutes

3 hours 30 minutes

24 hours/day x 3/4 day = 18 hours