9am, 10am, 11am, 12pm, 1pm, 2pm, 3pm, 4pm, 5pm. 8 hours.
6 hours, if they're both in the same day.
The Battle of Hastings lasted from 9am until 3pm (6 hours).
9am-3pm, 9pm-3am. The other hours is low tide.
3pm to 10pm is 7 hours.
All of them. 3PM is 24 hours later than 3PM. However, without a frame of reference (a date) all of them could also be regarded as being earlier than 3PM. That is, 9PM last night would be earlier than 3PM today.
The hours of Fall 2013 hours of operation at the Office of Student Services of Boston College are during the weekdays Monday to Friday. The hours are 9am to 5pm unless it is a Friday where it is 9am to 3pm.
Children in Australian state schools attend school between the hours of 9am and 3pm, which is six hours a day. Children in private schools tend to have between 30 and 45 minutes longer.
six 9am to mid-day = 3 hours mid-day to 3pm = 3 hours 3 + 3 = 6
24 of course !
From 9am to 6:30pm is 9 hours and 30 minutes.
3 hours between 12pm and 3pm
South Africa is 6 hours behind meaning 9am in Africa then 3pm in china
It is 9 hours.