Loading...

A kilometre is a 1000 metres, so 400 metres is 0.4 of a kilometre.

There are 1000 metres in one kilometre so there must be 500 metres in half a kilometre.

1 kilometre = 1,000 metres so 9.1 km = 9.1*1000 metres.1 kilometre = 1,000 metres so 9.1 km = 9.1*1000 metres.1 kilometre = 1,000 metres so 9.1 km = 9.1*1000 metres.1 kilometre = 1,000 metres so 9.1 km = 9.1*1000 metres.

How many what? metres?? 1000 metres in a km.

there are 1000 metres in 1 kilometre therefore 1100 metres = 1.1 kilometre

1.000 kilometre = 1,000 metres 0.750 kilometre = 750 metres

1,000 metres = 1 kilometre therefore 586 metres = .586 kilometre.

1,000 metres = 1 kilometre therefore 110 metres = 0.11 kilometre

There are 1000 metres in one kilometre.1000

The word is kilometre. There are 1000 metres in a kilometre

There are 250 metres in a 1/4 of a kilometre

1000 metres

None. You cannot compare metres and kilograms because metres measure distance and kilograms measure weight. If you are looking for how many metres are in a kilometre the answer is 3000, as there are 1000 metres in a kilometre

There are one thousand metres in one kilometre.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, one kilometre 500 metres is equal to 1000 + 500 = 1500 metres.

1,000 metres in a kilometre, so a square kilometre is 1,000m x 1,000m, or 1,000,000m2. A million square metres in a square kilometre.

One kilometre is 1000 metres. So 4 km is 4000 metres. This means that 4000 metres go into 4 km once.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 1560 metres is equal to 1560/1000 = 1.560 kilometres or 1 kilometre 560 metres.

There are 1000 metres in a kilometre.1 metre is equivalent to 0.001 kilometre.

0.758 of a kilometre (1,000 metres in one kilometre)

Because it is 1000 metres. the prefix kilo- means 1000. thus, kilometre means 1000 metres.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, half a kilometre is equal to 0.5 x 1000 = 500 metres.500There are 500 meters in 1/2 of a kilometer

1 kilometre = 1000 metres so 1.35 km = 1.35*1000 = 1350 metres. Simple!1 kilometre = 1000 metres so 1.35 km = 1.35*1000 = 1350 metres. Simple!1 kilometre = 1000 metres so 1.35 km = 1.35*1000 = 1350 metres. Simple!1 kilometre = 1000 metres so 1.35 km = 1.35*1000 = 1350 metres. Simple!

1 kilometre = 1,000 metres 9.6 kilometre = 9,600 metres

One kilometre is 1000 metres. So one kilometre per hour is 1000 metres per hour.